Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın ve evgin konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu kol temelı modellerde olağan kapı koluna misil. 

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kırmızıınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin de ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Safi olarak anlamanız midein adiya elan önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Yangın Çıkış Kapısı Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak istiyorum.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona malik olmadığı kabil bu peklik süresi 20 ile 180 an ortada bileğmaslahatebiliyor. Fakat bu baplar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak kadar sağlam. özta baplar yüzıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın böylece behemehâl yanacaktır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve muayene etmek değerlidir.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapsı; beniâdem sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan hayatını temel düzlük, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page